Storm
Bildet inngår i albumet Romsdal -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Frank W. G.
Du har fått det til igjen. Ja, rett og slett flott.

Frank
Bjørn H.
Enig med Frank!!
Skikkelig flott lys!!

Bjørn
Nils L.
Spesielt lys, kan virke noe mørkt.
Avsluttet .
Det var flott!
Viser kontrasten mellom båt og den ville sjøen både i fargetoner og i symbolikk. -Også i sjøsprøyten da...!
Jon-Petter
Carsten A.
Kan virke noe mørkt ja.

Forsøkte å laste ned JPEG-filen for se på den i PS, det kan jo hende at det bare dreier seg om et tilpassingsspørsmål. Merkelig nok, og dette har hendt før med dine bilder, får jeg bare lastet ned filen som BMP - og det er en meget spesiell BMP. Jeg må lagre denne i et spesielt program (Irfan View) før PS godtar den. Uansett, etter dette plunderet ble min mistanke bekreftet, bildet kan med letthet presenteres mye lysere. Det gir et langt bedre naturinntrykk. Ellers er bildet greit, neppe blant dine beste.
MVH CA
Arne S.
Oj, her var det flere ting?? Dette må du forklare meg nærmere Carsten. Jeg lagrer først bildet i TIF, dernest blir det komprimert og lagret i jpg. Alt i PS 6,0. Hvordan kommer dette BMP inn i bildet. Bildet virker passe lyst på min skjerm. (Fortsatt den samme). Uansett, jeg antar at dette er et skjermproblem, mest sansynlig hos meg.

Ellers mange takk for kommentarer :-) Arne
Eskil O.
Et virkelig lekkert bilde. Syns det passet godt at det var litt mørkt,får bedre følelse av stormen som raser av sted.

Eskil.
Johan B.
Enormt bra. Då bilden föreställer ett oväder tycker jag inte alls det är något fel att den är en aning mörk. Mvh Johan
Arild K.
Flott naturbilde !
Nydelig lys i sjøsprøyten.
Synes ikke det gjør noe om det er litt mørkt,den disige bakgrunnen og den litt mørke stemningen forsterker bare uværs følelsen synes jeg !!

Mvh AK
Kjetil H.
Nydelig bølgesøyle og flott lys !!
Arne S.
Ut fra lysvirkningen på opptaksstedet synes jeg også lyset på bildet fungerer. Bildet er tatt i lav kveldssol. Solen stod nærmest vannrett inn fra havet og ga et spotlys til bølgen. Eksponeringen er valgt for å ta vare på høylyset og kontrasten mellom den ''mørke stormen'' og det plutselige solgløttet.

Men jeg er fortsatt ikke sikker på denne skjermen :-) Arne
Avsluttet .
Først til CA: Ikke velg Save As.. når dette problemet oppstår. Velg i stedet Copy.. og velg så File..New.. i PS. Deretter Paste. Dermed får du inn bildet i PS uten problemer.

Så til bildet. Jeg synes det er et flott bilde med dramatisk lys og innhold. En forsiktig flytting av midtpunktet i Levels mot venstre synes jeg gjorde bildet enda bedre. Det er noe mørkt slik det fremstår her. Kanskje også litt lite. Sikkert råbra i større format.
Marius J.
Det meste er jo sagt om dette, men vil bare si at dette var meget flott. Får det også frem som BMP fil ! kan gjøre det lysere, men da blir det et annet bilde. Jeg synes det er best slik det fremstår her !
Jan-Ivar J.
Kjempeflott bilde!!
Øyvind N.
Slutter meg til komentarane over.
Eli L.
Veldig pent dette, spruten gjør hele bildet synes jeg. Eller sprut og sprut. Aller helst håper jeg på at det egentlig er en sjøorm som steiler opp av havet. Det ser faktisk slik ut!
Carsten A.
OK, takk for råd til OEH. Merkelig fenomen at filen lagres som BMP med ''Save as'' - og, som alt sagt, en BMP som PS ikke greier å parse.
MVH CA
Harald T.
Vakkert bilde av sterke naturkrefter.

Harald
Arne S.
Eli, morsomt at du ser sjøormen. I min private tittel inngår sjøormen. Men for ikke å legge føringer, har jeg valgt en nøytral tittel her.

CArsten og Ola-E; nå skal jeg spørre et veldig dumt spørsmål. Hvordan henter dere inn et bilde til PS fra nettet? (Ja, jeg er grønn :-) Arne

Marcelo V.
Høyre klikk på bildet ,velg ''lagre som''
osv. hentes fra ps fra denne mappa etterpå. eller som Ola e. sier høyre klikk copy osv..
Hilsen
Marcelo
Arne S.
Marcelo, mange takk! Nå lærte jeg noe nytt i dag også :-) Arne
Thorfinn B.
kanskje litt mørk på min skjerm også.

Meget suveren naturskildring!

Det ville gjort seg bedre med 50 piksler til i bredden....! Denne er i minste laget med bare 552!
Avsluttet .
Hmm..! Merklig det med BMP. Hos meg er det bare å klikke download image to disk, så ligger den som jpeg på skrivebordet.

Ellers et nydlig bilde men kanskje litt for mørk.

Mvh
Stuart
stian w.
ett veldig flott motiv med mye liv, vaNNvittig bra!

Ann F.
VANNvittig bra, som Stian sier, nydelige toner i alt det blå og med de hvite skumtoppene som lyser opp der de treffes av lyset. På min skjerm her, er det passe mørkt for motivet.
Skulle like å vite hvor mange opptak du tok før dette ene traff?
Mvh Ann
Rolf S.
Det fine lyset forsterker effekten av brytningen. At det her synes å være ''mørkt'' er bare bra for motivet og stemningen, ikke uvanlig heller når det stormer i slike fjorsdstrøk.

Mvh
Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu